Personvernerklæring

Trer i kraft 1. januar 2020

Walt Disney Company har kjøpt visse virksomheter fra 21st Century Fox, inkludert de som tilbyr tjenestene beskrevet nedenfor. Disse retningslinjene har blitt oppdatert for å reflektere denne transaksjonen og nylige oppdateringer av lovene i California.

Innhold:

  1. OMFANG OG ANVENDELSE: Hva og hvem denne personvernerklæringen dekker
  2. INNSAMLING AV INFORMASJON: Kildene og metodene vi og tjenesteleverandørene og annonsørene våre bruker til å samle inn informasjon fra og om deg, inkludert informasjon om samhandlingen din med FoxNexts tjenester
  3. BRUK OG OFFENTLIGGJØRING: Hvordan vi bruker informasjon vi samler inn fra og om deg, og hvem vi kan dele den med og hvorfor
  4. SIKKERHET: Hvordan vi beskytter informasjonen din fra tap eller misbruk
  5. BRUKERTILGANG OG KONTROLL: Hvordan du kan få tilgang til og kontrollere informasjonen vi opprettholder om deg
  6. ANNEN VIKTIG INFORMASJON: Andre ting du bør vite om denne personvernerklæringen og hvordan vi håndterer informasjonen din
  7. INNBYGGERE I CALIFORNIA: Hva vi gjør for å oppfylle forpliktelsene vi pålegges av California Consumer Privacy Act («CCPA») og annen viktig informasjon for innbyggere i California
  8. KONTAKT OSS: Hvordan ta kontakt med FoxNext om denne personvernerklæringen

1. OMFANG OG ANVENDELSE

FoxNext Games LLC («FoxNext», «vi», «oss» eller «vår») vil at du skal være kjent med hvordan vi samler inn, bruker og offentliggjør informasjon fra og om deg. Denne personvernerklæringen beskriver praksisen vår i forbindelse med informasjon samlet inn via tjenester som nettsteder, mobilnettsteder, applikasjoner (heretter kalt «apper») og kontrollprogrammer (samlet kalt «FoxNexts tjenester»). Ved å bruke FoxNexts tjenester, samtykker du i vilkårene og betingelsene i denne personvernerklæringen. En liste over de tilknyttede selskapene våre (heretter kalt «tilknyttede selskaper») er tilgjengelig på https://privacy.thewaltdisneycompany.com/en/definitions/.

Som forklart i bruksvilkårene våre er FoxNexts tjenester ment for et allment publikum, ikke målrettet mot barn og samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 13 år.

Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere, inkludert de som bruker FoxNexts tjenester uten å være registrert for eller abonnerer på en FoxNext-tjeneste og de som har registrert seg for eller abonnert på en FoxNext-tjeneste. Denne personvernerklæringen gjelder for FoxNexts innsamling og bruk av personopplysningene dine (dvs. informasjon som identifiserer, enten direkte eller indirekte, en spesifikk person, f.eks. med fullt navn eller e-postadresse). Når anonym informasjon direkte eller indirekte forbindes med personlig informasjon, blir den resulterende informasjonen også behandlet som personopplysninger.

2. INNSAMLING AV INFORMASJON

FoxNext og tjenesteleverandørene våre samler inn følgende informasjon fra og om deg:

  • Registreringsinformasjon er informasjonen du sender inn for å registrere deg for en FoxNext-tjeneste, for eksempel for å opprette en konto, legge til kommentarer, motta varsler, nyhetsbrev og annen kommunikasjon, delta i en spørreundersøkelse som gjennomføres av FoxNext eller på våre vegne av en tredjepartsleverandør eller delta i en konkurranse. Registreringsinformasjon kan inkludere for eksempel navn, brukernavn, e-postadresse, telefonnummer, kjønn, postnummer, fødselsdato, plassering, enhetsinformasjon, informasjon om din bruk av FoxNexts tjenester og all annen informasjon du velger å oppgi.
  • Offentlig informasjon og innlegg består av kommentarer eller innhold du legger inn på FoxNexts tjenester, og informasjon om deg som følger med disse innleggene eller innholdet, som kan inkludere et navn, brukernavn, kommentarer, likerklikk, status, profilinformasjon og bilde. Offentlig informasjon og innlegg er alltid offentlig, og er med andre ord tilgjengelig for alle og kan vises i søkeresultater på eksterne søkemotorer. VÆR EKSTREMT FORSIKTIG NÅR DU DELER NOEN SOM HELST INFORMASJON I OFFENTLIGE INNLEGGSOMRÅDER PÅ FOXNEXTS TJENESTER VI PÅTAR OSS INTET ANSVAR FOR ANDRES BRUK AV INFORMASJONEN DU DELER I OFFENTLIGE INNLEGGSOMRÅDER
  • Informasjon fra sosiale medier. Hvis du får tilgang til eller logger på en FoxNext-tjeneste via tjenesten til et sosialt medium, eller kobler en FoxNext-tjeneste til tjenesten til et sosialt medium, kan informasjonen vi samler inn også inkludere bruker-ID og/eller brukernavn forbundet med tjenesten til det sosiale mediet, informasjon eller innhold du har tillatt at tjenesten til det sosiale mediet skal dele med oss, f.eks. profilbilde, e-postadresse eller vennelister, og informasjon du har gjort offentlig i forbindelse med tjenesten til det sosiale mediet. Når du får tilgang til FoxNexts tjenester via tjenesten til et sosialt medium, eller når du kobler en FoxNext-tjeneste til tjenestene til sosiale medier, gir du FoxNext fullmakt til å samle inn, lagre og bruke slik informasjon og slikt innhold i henhold til denne personvernerklæringen.
  • Aktivitetsinformasjon. Når du får tilgang til og samhandler med FoxNexts tjenester, kan FoxNext og dets tjenesteleverandører samle inn en viss informasjon om disse besøkene. For eksempel mottar og registrerer serverne våre informasjon om datamaskinen, enheten og nettleseren du bruker, og muligens også IP-adressen, nettlesertypen og annen informasjon om programvaren eller maskinvaren for å tillate at du kobler til FoxNexts tjenester. Hvis du får tilgang til FoxNexts tjenester fra en mobil eller annen enhet, kan vi samle inn en unik enhetsidentifikator tildelt den enheten, geolokasjonsdata (inkludert den nøyaktige lokasjonen din) eller annen transaksjonsinformasjon for den enheten. Når du bruker FoxNexts tjenester til å spille mobilspillene våre, kan vi samle inn poengsum, rangeringer, transaksjonsinformasjon og annen informasjon om spillet ditt. Når du kommuniserer med FoxNext, kan vi i tillegg beholde informasjon om denne kommunikasjonen.
  • Informasjonskapsler og andre sporingsteknologier (f.eks. informasjonskapsler i nettleseren, piksler, signaler og Adobe Flash-teknologi) består av små databiter. FoxNexts tjenester sender disse dataene til nettleseren din først når du forespør et nettsted og lagrer deretter dataene på datamaskinen din eller en annen enhet slik at nettstedet eller appen kan få tilgang til informasjon når du foretar etterfølgende forespørsler for sider fra den tjenesten. Disse teknologiene kan også brukes til å samle inn og lagre informasjon om hvordan du bruker FoxNexts tjenester, f.eks. sider du har besøkt, video og annet innhold du har sett, søkeord du har søkt etter og annonser du har sett.

Tredjeparter som støtter FoxNexts tjenester ved å tilby annonser eller tilveiebringe tjenester, f.eks. å la deg dele innhold (f.eks. Facebook) eller spore samlet brukerstatistikk (f.eks. Google Analytics) for FoxNexts tjenester, kan også bruke disse teknologiene til å samle inn lignende informasjon når du bruker FoxNexts tjenester (f.eks. nettsteder eller e-poster) eller tredjepartstjenester. Disse tredjepartene kan også bruke disse teknologiene, sammen med aktivitetsinformasjon de samler inn, til å gjenkjenne deg på tvers av enhetene du bruker, f.eks. en mobilenhet og en bærbar datamaskin eller annen datamaskin. FoxNext kontrollerer ikke disse tredjepartsteknologiene, og bruken deres styres av personvernerklæringene for tredjeparter som bruker slike teknologier. Se delen «Å levere relevante annonser» nedenfor for mer informasjon om tredjeparters annonseringsnettverk og liknende enheter som bruker disse teknologiene, inkludert valgene dine i forhold til dem.

De fleste nettlesere er opprinnelig innstilt til å akseptere informasjonskapsler, men du kan endre innstillingene dine for å få varsler når en informasjonskapsel legges inn i nettleseren din eller oppdateres. Du kan eventuelt blokkere informasjonskapsler helt. Se «Hjelp»-delen i nettleseren for mer informasjon. Brukere kan administrere bruken av Flash-teknologier med Flash-administreringsverktøyene på Adobes nettsted, se http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager.html. Vær oppmerksom på at det kan hende du ikke får tilgang til visse funksjoner, innhold eller tilpassing via FoxNexts tjenester hvis du blokkerer informasjonskapsler.

  • Informasjon fra andre kilder. Vi kan supplere informasjonen vi samler inn med informasjon fra andre kilder, f.eks. offentlig tilgjengelig informasjon om aktivitetene dine mens du er på nett og frakoblet fra tjenester fra sosiale medier, kommersielt tilgjengelige kilder og informasjon fra tilknyttede selskaper eller forretningspartnere.
  • Do Not Track-signaler. Vi svarer for øyeblikket ikke på «Do Not Track»-signaler fra nettlesere, ettersom vi venter på at interessenter og andre skal utvikle standarder for hvordan slike signaler skal tolkes.

3. BRUK OG OFFENTLIGGJØRING

Vi bruker og offentliggjør informasjonen vi samler inn fra og om deg til å levere FoxNexts tjenester og funksjoner til deg, inkludert: (1) til å måle og forbedre disse FoxNext-tjenestene og -funksjonene samt utvikle nye produkter og tjenester, (2) til å forbedre opplevelsen din med både tilkoblede og frakoblede FoxNext-tjenester ved å levere innhold du finner relevant og interessant, inkludert annonserings- og markedsføringsmeldinger, (3) til å la deg kommentere på innhold og delta i nettspill, konkurranser, andre kampanjer eller belønningsprogrammer og (4) til å gi deg kundestøtte og svare på spørsmål. Vi kan bruke informasjonen vi mottar fra og om deg til å trekke slutninger og forutsigelser om områder du kanskje interesserer deg for, slik at vi kan gi deg innhold og annonser du finner mer interessante og relevante. Når informasjonen vi samlet inn fra eller om deg ikke identifiserer deg spesifikt som person, kan vi bruke den informasjonen til alle formål eller dele den med tredjeparter, i det omfang som er tillatt av gjeldende lov.

Vi bruker informasjonen vi samler inn fra og om deg til disse ytterligere formålene:

  • For å la tjenesteleverandører hjelpe oss med å levere og administrere FoxNext-tjenestene. Informasjonen vi samler inn fra og om deg kan bli gjort tilgjengelig til visse tredjeparts tjenesteleverandører, f.eks. leverandører, analytikere og andre målefirmaer, agenter eller sponsorer, som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker FoxNexts tjenester, gi kundestøtte, annonsering og markedsføring og administrere og/eller levere FoxNexts tjenester.
  • For å tillate deling på sosiale medier. Hvis du logger på med eller kobler en konto til tjenesten til et sosialt medium med FoxNexts tjenester, kan vi dele brukernavnet, bildet og likerklikkene dine samt aktiviteten og kommentarene dine til andre brukere av FoxNexts tjenester og vennene dine på tjenesten til det sosiale mediet. Vi kan også dele den samme informasjonen til leverandøren av tjenesten til det sosiale mediet. Ved å logge på med eller koble FoxNext-tjenestekontoen din til tjenesten til et sosialt medium, gir du oss fullmakt til å dele informasjon vi samler inn fra og om deg til leverandøren av det sosiale mediet, andre brukere og vennene dine, og du forstår at bruken av tjenesten til det sosiale mediet vil styres av personvernerklæringen til det sosiale mediet. Hvis du ikke vil at personopplysningene dine skal deles på denne måten, må du ikke koble tjenesten til det sosiale mediet til kontoen din for FoxNext-tjenesten eller dele ting til sosiale medier via FoxNexts tjenester.
  • For å levere tjenester og funksjoner som inneholder flere merkenavn. Vi kan tilby andre tjenester eller funksjoner som inneholder flere merkenavn, f.eks. konkurranser eller andre kampanjer som kjøres sammen med en tredjepart («Tjenester med flere merkenavn»). Disse tjenestene med flere merkenavn kan være vert for FoxNexts tjenester eller på tredjepartens tjeneste. På grunn av disse forholdene, kan vi dele informasjonen du sender inn i forbindelse med tjenesten med flere merkenavn til tredjeparten. Tredjepartens bruk av opplysningene dine vil bli styrt av tredjepartens personvernerklæring.
  • For å levere relevante annonser. FoxNext og tjenesteleverandørerene våre kan bruke informasjonen vi samler inn fra og om deg til å vise deg relevante annonser når du bruker FoxNexts tjenester (på en av enhetene dine) eller en annen tjeneste. Som nevnt ovenfor kan tredjeparts annonseringsnettverk og annonsører bruke informasjonskapsler (som holder styr på informasjon som f.eks. nettsider du besøker og samhandlingene dine med reklamen vår og annen kommunikasjon) og tilsvarende teknologier til å samle og spore informasjon, f.eks. demografisk informasjon, antatte interesser, samlet informasjon og informasjon om de ulike enhetene du bruker og aktiviteten din på slike enheter, som hjelp til å vise deg annonser som er mer relevante for interessene dine. Informasjonen kan også bli brukt til å vise forbrukere relevante annonser på tvers av markedsføringskanaler, inkludert e-post. Se www.aboutads.info/consumers for mer informasjon om tredjeparts annonseringsnettverk og tilsvarende enheter som bruker disse teknologiene. Hvis du vil reservere deg mot annonsene til slike reklamenettverk og tjenester på enheten du leser denne personvernerklæringen på, kan du gå til www.aboutads.info/choices hvis du er i USA eller www.youradchoices.ca/choices hvis du er i Canada for å reservere deg i nettleserne på stasjonære datamaskiner og mobile enheter. Du kan laste ned AppChoices-appen på www.aboutads.info/appchoices hvis du er i USA eller www.youradchoices.ca/appchoices hvis du er i Canada for å reservere deg i mobilapper. Hvis du vil reservere deg spesifikt mot Google Analytics, kan du gå til tools.google.com/dlpage/gaoptout. Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du velge bort sporing for reklameformål ved å klikke på Innstillinger -> Personvern -> Annonsering -> Begrens annonsesporing. Hvis du bruker en Android-enhet, kan du velge bort sporing for reklameformål ved å gå til Innstillinger -> Google -> Annonser -> Aktivere «Velg bort personlig tilpassede annonser». Vær oppmerksom på at disse sporingsteknologiene, selv om du velger bort interessebasert annonsering fra en tredjepart, fortsatt kan samle inn data for andre formål, inkludert analyser, og at du fortsatt vil se annonser fra oss, men annonsene vil ikke bli målrettet basert på atferdsmessig informasjon om deg og derfor være mindre relevant for deg og interessene dine.

Vi kan bruke tjenester levert av tredjepartsplattformer (f.eks. sosiale nettverk og andre nettsteder) til å levere målrettede annonser på slike plattformer til deg eller andre, og vi kan gi plattformleverandøren en hash-versjon av e-postadressen din eller andre opplysninger for slike formål. Hvis du ønsker å reservere deg mot bruk av opplysningene dine til slike formål, ber vi deg kontakte personvernombudet vårt ved å bruke kontaktopplysningene nedenfor.

  • For å ta kontakt med deg. FoxNext kan sende kampanjemateriell eller varsler relatert til FoxNexts tjenester med jevne mellomrom. Følg avmeldingsinstruksjonene nederst i hver e-post hvis du ikke vil motta e-poster med kampanjemateriell. Det er visse tjenestevarsler per e-post som du ikke kan reservere deg mot, f.eks. varsler om endringer i FoxNexts tjenester eller retningslinjer. Hvis du har installert en mobilapp, og du ikke vil motta push-varsler lenger, kan du endre innstillingene enten på den mobile enheten din eller via appen.
  • For å dele med de tilknyttede selskapene våre. FoxNext kan dele informasjonen din med tilknyttede selskaper for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. I begynnelsen av denne personvernerklæringen finner du en lenke til et nettsted der de tilknyttede selskapene står oppført. Brukere som besøker tjenestene til tilknyttede selskaper skal fortsatt forholde seg til deres separate personvernerklæringer, som kan avvike fra denne personvernerklæringen på enkelte områder.
  • For å dele med forretningspartnere. FoxNext kan dele informasjonen din med forretningspartnere for å gi de tillatelse til å sende deg markedsføringskommunikasjon i samsvar med valgene dine.
  • For å beskytte rettighetene til FoxNext og andre. Det kan være tilfeller der FoxNext kan bruke opplysningene dine, inkludert situasjoner der FoxNext har god grunn til å tro at slik bruk, offentliggjøring, overføring og/eller formidling er nødvendig for å: (i) beskytte, håndheve eller forsvare de juridiske rettighetene, personvernet, sikkerheten eller eiendommen til FoxNext, tilknyttede selskaper eller ansatte, agenter og entreprenører (inkludert håndhevelse av avtalene og bruksvilkårene våre), (ii) beskytte sikkerheten, personvernet og tryggheten til brukere av FoxNexts tjenester eller medlemmer av offentligheten, (iii) beskytte mot svindel eller for risikostyringsformål, (iv) være i samsvar med loven eller juridiske prosesser eller (v) svare på forespørsler fra offentlige og statlige myndigheter.
  • For å gjennomføre en fusjon eller salg av eiendeler. Dersom FoxNext selger alt av eller deler av virksomheten eller selger eller overfører eiendelene sine eller ellers er involvert i en fusjon eller overføring av hele eller en vesentlig del av virksomheten (inkludert i forbindelse med en konkurs eller liknende rettsforfølgelse), kan FoxNext overføre opplysningene dine til parten eller partene som er involvert som en del av transaksjonen.

4. SIKKERHET

FoxNext bruker kommersielt fornuftige administrative, tekniske, personlige og fysiske tiltak for å sikre informasjonen de besitter mot tap, tyveri og uautorisert bruk, offentliggjøring eller endring. Ingen kan imidlertid garantere at opplysningene din er helt trygge. Sørg for at enhver mobilapp som benytter FoxNexts tjenester holdes oppdatert for å øke effektiviteten av sikkerhetsfunksjonene innarbeidet gjennom FoxNexts tjenester.

5. BRUKERTILGANG OG KONTROLL

Hvis du vil ha tilgang til, gjennomgå, korrigere, oppdatere, undertrykke, slette eller på annen måte begrense hvordan vi bruker personopplysningene vi har eller kontrollerer om deg, kan du ta kontakt med oss som beskrevet i del 8. Når du sender en slik forespørsel, ber vi deg inkludere e-postadresse, navn, adresse og telefonnummer og tydelig formulere hva slags informasjon du vil ha tilgang til, endre, oppdatere, undertrykke eller slette.  Vi kan be deg om å oppgi visse ekstra personopplysninger da vi er nødt til å verifisere identiteten til enkeltpersoner som vil ha tilgang til de oppførte personopplysningene sine. Vi vil forsøke å imøtekomme forespørselen så snart som mulig og i samsvar med gjeldende lov.  Vær oppmerksom på at det er noen grunner til at vi kanskje ikke kan etterkomme en forespørsel om sletting, for eksempel hvis vi trenger å beholde dataene dine for å fullføre en transaksjon for deg, for å oppdage og beskytte mot bedragerske og ulovlige aktiviteter, for å utøve rettighetene våre eller for å overholde en juridisk forpliktelse.

Vi deler ikke personopplysningene dine med FoxNext tilknyttede selskaper eller ikke-tilknyttede tredjeparter for bruk til direkte markedsføring, med mindre brukeren selv velger at vi skal gjøre det.

Mindreåriges rett til sletting. Mindreåriges rett til sletting. Hvis du er under 18 år, og er en registrert bruker av FoxNexts tjenester, kan du be oss om å fjerne innhold eller informasjon du har lagt inn på FoxNexts tjenester ved å skrive til avatar.tou@fox.com. Merk at forespørselen din ikke sikrer komplett eller omfattende fjerning av innhold eller informasjon, da noe av innholdet ditt for eksempel kan ha blitt lagt inn på nytt av en annen bruker.

6. ANNEN VIKTIG INFORMASJON

Oppdateringer av personvernerklæringen. FoxNext kan endre denne personvernerklæringen. Sjekk ikrafttredelsesdatoen øverst i denne personvernerklæringen for å se når denne personvernerklæringen sist ble revidert. Endringer i denne personvernerklæringen vil tre i kraft når vi legger ut den reviderte personvernerklæringen på FoxNexts tjenester.

Plassering av data. FoxNexts tjenester driftes i og styres fra USA. Hvis du er en bruker som befinner seg utenfor USA, forstår du og samtykker til å få alle personopplysninger (som kan inkludere informasjon samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler og andre teknologier, som beskrevet ovenfor) behandlet i USA eller i et annet land vi har fasiliteter i eller leier inn tjenesteleverandører fra. Lovene for datavern og andre relevante lover i USA og andre land er kanskje ikke identiske med lovene i din egen rettskrets. Dette inkluderer bruk av informasjonskapsler og annen sporingsteknologi som er beskrevet ovenfor. I visse tilfeller kan domstoler, rettshåndhevende organer, reguleringsorganer eller sikkerhetsmyndigheter i USA ha rett til å få tilgang til personopplysningene dine. Hvis du vil ha mer informasjon om hvor dataene er lokalisert, ber vi deg kontakte oss ved hjelp av informasjonen i del 8 nedenfor.

Tilknyttede tjenester. FoxNexts tjenester kan lenke til nettsteder som drives av ikke-tilknyttede selskaper, og som kan inneholde annonser eller tilbud, funksjonaliteter, spill, nyhetsbrev, konkurranser eller applikasjoner utviklet og opprettholdt av ikke-tilknyttede selskaper. FoxNext er ikke ansvarlig for hvordan ikke-tilknyttede selskaper praktiserer når det gjelder personvern, og når du går ut av FoxNexts tjenester eller klikker på en annonse må du lese personvernerklæringen for den andre tjenesten.

I tillegg er ikke FoxNext ansvarlig for praksisen til andre organisasjoner i forhold til personvern, som f.eks. Facebook, Tumblr, Twitter, Apple, Google, Microsoft, Amazon eller andre apputviklere, leverandører av sosiale medier, leverandører av operativsystemer, leverandører av trådløse tjenester eller enhetsprodusenter, inkludert i forbindelse med informasjon du offentliggjør til andre organisasjoner gjennom eller i forbindelse med FoxNexts tjenester.

Innsamling av personlig økonomisk informasjon gjennom en betalingstjeneste. I noen tilfeller kan vi bruke en ikke-tilknyttet betalingstjeneste som lar deg kjøpe et produkt eller foreta betalinger («Betalingstjeneste»). Hvis du vil kjøpe et produkt eller gjennomføre et kjøp ved hjelp av en betalingstjeneste, videresendes du til et nettsted som leverer betalingstjenester. All informasjon du oppgir til en betalingstjeneste vil være gjenstand for den gjeldende betalingstjenestens personvernerklæring, og ikke denne personvernerklæringen. Vi har ingen kontroll over, og er ikke ansvarlig for betalingstjenesters bruk av informasjon samlet inn gjennom betalingstjenester.

Dataoppbevaring. Vi oppbevarer opplysningene dine så lenge vi trenger dem for å oppfylle formålene beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er nødvendig eller tillatt etter loven.

Sensitiv informasjon. Vi ber om at du ikke sender oss, og ikke offentliggjør sensitive personopplysninger (som f.eks. personnummer, informasjon relatert til rase eller etnisk opphav, politiske meninger, religion eller annen tro, helse, kriminell bakgrunn eller fagforeningsmedlemskap) på eller gjennom FoxNexts tjenester eller på annen måte.

7. INNBYGGERE I CALIFORNIA

Innbyggere i California kan også benytte seg av følgende rettigheter:

  • Du kan be om, opptil to ganger i året, at vi forteller deg (1) kategoriene og spesifikke personopplysninger som vi har samlet om deg, (2) kategoriene av kilder personopplysningene dine er samlet inn fra, (3) det forretningsmessige eller kommersielle formålet personopplysningene dine samles inn for, (4) kategoriene av tredjeparter som vi har delt personopplysningene dine med for et forretningsmessig eller kommersielt formål, (5) det forretningsmessige eller kommersielle formålet for å avsløre personopplysningene dine, (6) alle kategorier av personopplysninger om deg som vi solgte og (7) det forretningsmessige eller kommersielle formålet med å selge personopplysningene dine, hvis relevant.
  • Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du kontakte oss på avatar.tou@fox.com eller sende et brev til C/O Privacy Officer, FoxNext Games LLC, 12121 Bluff Creek Drive, Suite 400, Playa Vista, CA 90094. Vi verdsetter retten din til personvern og vil ikke diskriminere når du velger å utøve rettighetene dine knyttet til personvern. Vi besvarer forespørselen din innen 45 dager etter at vi har mottatt den, etter tilstrekkelig verifisering, med mindre vi trenger mer tid – i så fall gir vi deg beskjed.
    • Paragraf 1798.120 i California Civil Code kan tillate at du «reserverer deg» mot «salg» av «personopplysningene dine» til «tredjeparter» (slik disse begrepene er definert i CCPA). Denne personvernerklæringen beskriver de begrensede omstendighetene der vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter utenfor FoxNext.  Personvernerklæringen vår gir deg også visse kontroller og valg når det gjelder innsamling, bruk og deling av opplysningene dine, noe som kan inkludere:
    • å velge å kontrollere målrettet annonsering fra mange annonsenettverk og partnere, datautvekslinger og markedsføringsanalyser samt leverandører av digital annonsering og markedsføring, ved å besøke Digital Advertising Alliance.
    • å velge å begrense deltakelse i Nielsens forskning på digital måling (for de som ikke er paneldeltakere).

 

8. KONTAKT OSS

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen, ber vi deg ta kontakt med personvernombudet vårt på:

E-post: avatar.tou@fox.com

Post: C/O Privacy Officer

FoxNext Games LLC

12121 Bluff Creek Drive, Suite 400

Playa Vista, CA 90094